piqnki.com

Musicshop-Bg.com - БГ музика от 50-те години до днес!

Хуйове или по-точно "xYioweee"

(1/1)

Bash_Vinar:
От http://spodeli.info/spodeli_info_golemi_partita/xYioweee_%7Bh%7D_385996

xYioweee {h}
веднъж се натрясках незабравимо и фанах един за хуя пред гаджето и той се ядоса обърна се и бръкна в путката на една фр от там гаджето и се ядоса и ме фана за гъза всички се възбудихме момччетата си биеха шамари докат си ги търкаха фр ми викна и другите от компанията за да не скуàят а аз мастурбирах с шишето водка после като се прибирах паднах некаф тръгна ме вдига аз му каах ти еба майката той каа те еба ли тебе усмихнах се вежливо и го лапнах тогаа гаджето го виде и не ми прости :Х какво да пр? духам му всяка вечер пускам му даже сценки му праа кат рицар се облиàм.. на него му харесва но не се отсърдва а мн го обиàм кфо да праа?
 :D :D :D :D

Navigation

[0] Message Indexwww.maxibg.com клипове, чалга, поп-фолк | www.kry4mi.com домът на кръчмите | ЗАПОЗНАНСТВА | Интер Реклама | Туристическа дестинация Кюстендил | www.infoobzor.net - Бъди информиран, информирай...

www.kry4ma.com - 2010 Авторските права на публикуваните материали принадлежат на техните автори. Снимките и видеоклиповете са от свободни източници в интернет. Ако някоя публикация нарушава авторските Ви права, свържете се с нас на kry4ma.admin @ dir.bg (премахнете интервалите)

сподели ме Виртуална Кръчма
Add blog to our blog directory.